joi, 11 august 2011

Mooncup - colecteaza de 3 ori mai mult...


Cicluri menstruale abundente

Mooncup se poate folosi cu succes si in cazul unui ciclu menstrual abundent, deoarece colecteaza de 3 ori mai mult decat un tampon sau absorbant de unica folosinta. Aceasta inseamna ca va trebui sa va goliti cupa mai putin frecvent. Multe femei au observat imbunatatire a calitatii vietii dupa ce au trecut la folosirea cupei menstruale. ( Women have reported back to me that this has significantly improved their quality of life (puteti citi mai multe pe pagina cu testimoniale.)

Mooncup face posibil sa masurati exact cantitatea fluidului menstrual. Acest lucru inseamna, ca in caz ca sunteti ingrijorata de ciclul prea abundent, veti putea sa va informati ginecologul despre cantitatea exacta a fluidului menstrual.


Cat de des trebuie sa golesc Mooncup?

Va trebui sa goliti cupa Mooncup la fiecare 4-8 ore si dimineata, depinzand de cantitatea fluidului menstrual. Multe femei constata ca trebuie sa goleasca cupa mult mai putin frecvent decat au obisnuit sa schimbe tampoanele sau absorbantele, deoarece Mooncup colecteaza chiar si trei ori mai mult decat un tampon de marimea super plus!

sursa: www.mooncup.co.uk