marți, 26 iulie 2011

Primele luni cu Mooncup

Ca si cu toate lucrurile noi, veti avea nevoie de putin timp sa va obisnuiti cu Mooncup. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta la inceput...

* Nu este un lucru neobisnuit ca cineva sa aiba dificultati cu Mooncup la inceput, iar dupa aceea sa devina un utilizator fericit al cupei Mooncup. (veti avea nevoie de circa 2-3 cicluri pana va obisnuiti cu aceasta forma noua de protectie sanitara)
* Ramaneti pozitive! Daca observati ca sunteti frustrati sau tensionati, punteti Mooncup la o parte putin si faceti ceva ce va binedispune. Nu uitati: odata ce v-ati obisnuit cu ea, veti putea folosi Mooncup multi ani, asa ca nu e nici o graba!
* Cititi manualul de utilizare! Poate ca considerati inutil, instructiunile de folosire sunt atent editate si contin toate informatiile de care aveti nevoie sa folositi Mooncup cu succes. In manualul de utilizare veti gasi si diagrame si sfaturi pentru solutionarea eventualelor probleme.
* Contactati-ne! Centrul de sfaturi de la Mooncup este condus de consilieri asistente medicale, care asteapta intrebarile dumneavoastra in e-mail sau la numarul de telefon (Marea Britanie) 0044 (0) 1273 673845. Le puteti suna intre 9-16.30 de luni pana vineri. De asemenea, puteti sa trimiteti intrebarile legate de Mooncup la info(arond)greenbaby.ro, si va trimitem raspunsul asistentelor in cat mai scurt timp posibil.

sursa:www.mooncup.co.uk pagina FAQ (Intrebari Frecvente)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu